Vind den eftertragtede iPad her

For at deltage i konkurrencen om at vinde den eftertragtede iPad, skal du udfylde et simpelt tilmeldingsformular på vores hjemmeside. Formularen beder om dine grundlæggende kontaktoplysninger såsom navn, e-mail og telefonnummer. Når du har udfyldt og indsendt formularen, er du automatisk med i lodtrækningen om iPaden. Vinderen vil blive udtrukket tilfældigt og kontaktet direkte. Så skynd dig at deltage, da konkurrencen kun løber i en begrænset periode.

Konkurrencens betingelser

Konkurrencen er åben for alle danske statsborgere over 18 år. For at deltage skal du blot klikke på linket Vind en iPad her og udfylde det simple formulær. Vinderen trækkes tilfældigt blandt alle gyldige tilmeldinger og offentliggøres på vores hjemmeside. Vinderen vil også blive kontaktet direkte. Konkurrencen løber indtil den 31. december , så skynd dig at deltage for at være med i lodtrækningen om den eftertragtede iPad.

Hvad du kan vinde

I denne konkurrence kan du vinde en iPad. iPaden er den seneste model og kommer med 64 GB lagerplads. Den har et skarpt Retina-display og understøtter de nyeste apps og funktioner. Derudover får vinderen også et Smart Cover, så iPaden er beskyttet og klar til brug. Denne præmie er perfekt til både arbejde, underholdning og daglig brug.

Tidligere vindere fortæller

Tidligere vindere af iPads fra vores konkurrencer har været begejstrede over deres præmier. “Det var en fantastisk overraskelse at vinde. Jeg havde slet ikke forventet det,” fortæller Jens, som vandt en iPad for et par måneder siden. “Jeg bruger den hver dag til at læse nyheder, se film og holde kontakt med familie og venner. Den har virkelig beriget mit hverdagsliv.” Også Anna, som vandt for et år siden, er stadig glad for sin iPad. “Den er så let og nem at have med overalt. Jeg kan tage den med, når jeg rejser, og den er perfekt til at underholde børnene på lange ture,” siger hun.

Sådan øger du dine chancer

For at øge dine chancer for at vinde iPaden er det vigtigt at følge reglerne for konkurrencen nøje. Sørg for at udfylde alle felter korrekt i tilmeldingsformularen, og at dine kontaktoplysninger er opdaterede. Det kan også være en god idé at dele konkurrencen på dine sociale medier for at få flere venner og bekendte til at deltage. Husk, at jo flere der deltager, jo større er chancen for at vinde.

Hvornår trækkes vinderen

Vinderen af den eftertragtede iPad trækkes den 1. juni . Alle gyldige tilmeldinger modtaget inden den 31. maj kl. 23.59 er med i lodtrækningen. Vinderen vil blive kontaktet direkte via den e-mail, som blev brugt ved tilmeldingen. Resultatet offentliggøres også på vores hjemmeside den 2. juni . Husk at tjekke din indbakke, så du ikke går glip af den gode nyhed, hvis du er den heldige vinder.

Hvad sker der, når du vinder?

Når du vinder iPaden, vil du modtage en e-mail fra os med instrukser om, hvordan du kan hente din præmie. Du skal sende os dine kontaktoplysninger, så vi kan få sendt iPaden til dig. Præmien vil blive sendt til den adresse, du oplyser, inden for 2-3 uger efter, at du har kontaktet os. Husk at sørge for, at dine kontaktoplysninger er korrekte, så vi kan komme i kontakt med dig og få sendt din præmie afsted hurtigst muligt.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor lang tid tager det at vinde iPaden?
Konkurrencen løber i en begrænset periode, og vinderen bliver udtrukket tilfældigt blandt alle gyldige tilmeldinger. Vi kan ikke garantere, at du vinder, men alle deltagere har en lige stor chance for at vinde. Hvad koster det at deltage?
Deltagelse i konkurrencen er gratis. Der er ingen skjulte gebyrer eller abonnementer forbundet med at deltage. Hvor mange gange kan jeg deltage?
Du kan kun deltage én gang. Gentagne tilmeldinger fra samme person vil blive diskvalificeret.

Hvad andre siger om konkurrencen

Mange af de tidligere vindere af konkurrencen har haft positive ting at sige. En vinder fortæller: “Det var en fantastisk oplevelse at vinde iPaden. Jeg er utrolig glad og taknemmelig.” En anden kommenterer: “Konkurrencen var meget spændende, og jeg anbefaler alle at deltage. Det var en stor glæde at modtage den flotte præmie.”

Sådan følger du med i konkurrencen

For at følge med i konkurrencen skal du holde øje med vores sociale medier og hjemmeside. Vi vil løbende opdatere om konkurrencens status og offentliggøre vinderen, så du kan se, om du har vundet den eftertragtede iPad. Derudover kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du modtager alle relevante opdateringer direkte i din indbakke. Husk at læse konkurrencebetingelserne grundigt, så du er bekendt med kravene for at deltage. God held.