Magna-Tiles Magnetsæt – 16 Dele – Is

270 kr.

Skab fantastiske konstruktioner med Magna-Tiles magneter. Holdbarhed og kvalitet kombineret med kreativ leg. Perfekt til børn i alle aldre. Besøg os nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 4884800884285745 Kategori:

Magna-Tiles magneter sætter en helt ny standard for fantasifuldt og kreativt leg med magnetiske byggesten. Med dette 16-delers magneter sæt i fortryllende isfarver kan børnene skabe deres egne magiske ispalads eller fortryllende frosne landskaber.

Hver byggesten er designet med præcision og fremstillet i høj kvalitet, så de let klikker sammen med en tilfredsstillende magnetisk fornemmelse. Den magnetiske forbindelse mellem stenene giver mulighed for at bygge i alle retninger, så kun fantasien sætter grænser for, hvad der kan skabes.

Med Magna-Tiles is sættet kan børnene opdage former, farver og forhold, mens de bygger og skaber. De udvikler samtidig deres finmotorik, kreativ tænkning og problemløsningsfærdigheder på en sjov og interaktiv måde.

De isblå og krystalinspirerede farver i sættet fanger børnenes opmærksomhed og lader dem dykke ned i en verden af fortryllelse og eventyr. Samtidig lærer de om konstruktion og stabilisering, mens de bygger stærke og holdbare strukturer.

Magna-Tiles magneter sætter en helt ny standard for leg og læring, og med dette 16-delers is-sæt kan børnene opleve den magi, der opstår, når de slipper deres fantasi løs. Lad dine små opdagelsesrejsende udforske en verden af kreativt byggeri og skabelse med Magna-Tiles magneter – et legetøj, der inspirerer til uendeligt sjovt og lærerigt legeeventyr.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Magna-Tiles Magnetsæt – 16 Dele – Is”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.